Wat is het belang van duurzaam?

Het op de weg houden van een auto zorgt normaal gesproken voor een grotere CO2 uitstoot dan bij het productieproces van diezelfde auto is vrijgekomen. Reden om de reparatie van uw auto duurzaam aan te pakken. Bij Autoschadespecialist Nijenkamp doen we dat.

Wat houdt duurzaam schadeherstel in?

Autoschade Nijenkamp maakt zoveel mogelijk gebruik van milieuvriendelijke middelen en voeren reparaties uit met gebruikte onderdelen. Die zijn zo goed als nieuw, origineel en bovendien een stuk goedkoper.

Goedkoper uit met duurzaam schadeherstel

We werken samen met gespecialiseerde, gecertificeerde demontagebedrijven. Als we voor 16.00 uur bestellen, worden de goedkopere onderdelen ’s nachts geleverd. 

Beter voor milieu

Wij garanderen een verantwoorde afvoer van reststoffen en bieden altijd reparatiemethodes aan die het milieu zoveel mogelijk ontlasten. En door inzet van uitsluitend sneldrogende, watergedragen lakken besparen we aanzienlijk op de stookkosten.

Gecertificeerd

Autoschadespecialist Nijenkamp is na een objectieve weging als milieuvriendelijk aangeduid door de Stichting Duurzaam Repareren. Deze non-profit organisatie heeft zich tot doel gesteld om auto- en schadeherstelbedrijven te promoten die een belangrijke bijdrage leveren aan het milieuvriendelijk repareren en onderhouden van motorvoertuigen.