Verzekeraar adviseert FOCWA autoschadehersteller

Bent u all-risk (casco) verzekerd? Dan treft u op uw verzekeringspapieren een lijstje aan van FOCWA Eurogarantbedrijven. Want uw verzekeraar wil het liefst dat u uw auto laat repareren bij een Eurogarantbedrijf. Woont u in de Achterhoek? Kies dan voor Autoschadespecialist Nijenkamp in Aalten.

Kwaliteitseisen

Autoschadeherstellers, die zijn aangesloten bij FOCWA, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Door de jaarlijkse audit garandeert FOCWA dat haar leden voldoen aan de normen. Alle bedrijfsprocessen zijn gecertificeerd en reparaties worden conform fabrieksvoorschrift uitgevoerd. Bovendien maken wij als FOCWA Unigarantbedrijf alleen gebruik van originele onderdelen.

Garantie op onderdelen

Op nieuwe merkoriginele onderdelen krijgt u maar liefst vier jaar garantie. U kunt ook kiezen voor gebruikte merkoriginele onderdelen. Deze worden toegepast als u bent verzekerd met een zogenaamde groene polis. Of omdat u een voorstander bent van hergebruik van grondstoffen. Omdat de prijs van gebruikte originele onderdelen goedkoper is, is het gebruik van zogenaamde groene onderdelen niet alleen goed voor het milieu maar ook beter voor uw portemonnee. De garantietermijn op deze groene reparatie is twee jaar.

Kennis delen

De gediplomeerde medewerkers van FOCWA Eurogarantbedrijven delen kennis met elkaar; we wisselen reparatietips uit, verbeteren technische hulpmiddelen en overleggen over efficiƫntere werkmethodes. Dat is winst voor ons en voor onze klanten!