Ster in de voorruit?

Heeft u een ster in de voorruit van uw auto? Dat is niet alleen vervelend, het brengt bovendien een reƫel veiligheidsrisico met zich mee. Want de effectiviteit van de kooiconstructie en airbags is mede afhankelijk van de voorruit. Daarom adviseren wij om tijdig te repareren.

Voorkom binnendringen van vocht

Bent u in het bezit van een glaspreventiesticker? Breng deze zo snel mogelijk aan. Dit voorkomt dat vocht in de breuk gaat zitten. Meestal kunnen we een kleinere beschadiging vrijwel onzichtbaar repareren.

Autoruit eerst repareren

Vervangen van de ruit kan altijd nog. Is het sterretje niet groter dan 2,5 cm doorsnede? Dan is reparatie bijna altijd mogelijk. We verwijderen vocht en lucht en brengen een hoeveelheid kunsthars in de beschadiging. Dit gebeurt onder hoge druk. Met gebruik van UV-licht hardt de hars uit. Hierdoor krijgt de autoruit zijn oorspronkelijke sterkte terug.

Autoruit vervangen?

Is de beschadiging van de voorruit groter dan 2,5 cm doorsnede, dan moet de ruit vervangen worden. Ongeacht de soort autoruit, model of merk auto, wij vervangen de autoruit vakkundig en snel.

Leenauto

Het is bij Autoschade Nijenkamp altijd mogelijk om een leenauto mee te nemen. U zit niet zonder vervoer.